top of page

Over mij

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website. Ik zal mij voorstellen, mijn naam is Mark Boon. Geboren en getogen Noord-Hollander maar woon en werk tegenwoordig vanuit de parel van het zuiden, Breda.

Sinds 1998 werk ik als postproductie en prepress medewerker waarvan de laatste 13 jaar als zelfstandig ondernemer. Dit doe ik sinds september 2018 onder de naam Studio Boon.

 

Ik bied hoogwaardige postproductie en prepress diensten met veel inzicht en ervaring. Op het gebied van postproductie retoucheer ik portretten, mensen, locaties en studio fotografie waaronder food, stills, automotive, en packaging. Ook minimale kleurcorrecties en/of beeldretouche om een serie beelden in lijn met elkaar te brengen, voor bijvoorde een magazine wordt op een snelle vakkundige wijze uitgevoerd.

 

Om ervoor te zorgen dat al dit high-end beeldmateriaal er gedrukt net zo uit ziet als op het beeldscherm is prepress begeleiding onmisbaar. Doordat ik in contact sta met de drukker, alle bestanden controleer en de juiste kleurconversie toe pas, wordt de hoogst haalbare drukwerk kwaliteit behaald!

 

Daarbij werk ik gedreven, daadkrachtig, flexibel en graag als één team. Door te zoeken naar creatieve oplossingen besparen we tijd en is de deadline altijd binnen bereik.

 

Natuurlijk kan je altijd contact met me opnemen om een opdracht te bespreken.

Ik kijk dan graag met je mee naar de mogelijkheden.

 

Hartelijke groet,

Mark Boon

Hieronder staan een aantal reviews van mijn opdrachtgevers met wie ik een mooie samenwerking heb opgebouwd.

"Voor een persoonlijk project wilde ik een foto uit de jaren 60 op groot formaat af laten drukken. De kwaliteit van het origineel was erg laag en via een familielid kwam ik terecht bij Studio Boon. Het contact met Mark was professioneel en prettig. Hij kon me een goed inschatting geven van de tijd die hij nodig zou hebben en de kosten die ermee gemoeid waren. Mark werkt efficiënt en was in staat om op korte termijn de foto te upgraden en aan me door te sturen.

 

In de toekomst kom ik zeker bij hem terug voor dergelijke projecten!"

Annelies Nelissen Baştürk

"Mark is van onschatbare waarde voor Maters & Hermsen. We werken al jaren samen en het voelt alsof we collega’s zijn. Hij is flexibel, positief, denkt mee, heeft veel technische kennis en vooral: zijn beelden zien er áltijd goed uit. Ook een uitdaging gaat hij nooit uit de weg, bijvoorbeeld het zestig jaar ouder maken van een jongedame. We hopen nog lang met Mark samen te werken!"

Marjolijn Schoonderbeek - Maters & Hermsen

"Mark verzorgt de prepress begeleiding voor ons personeelsblad 24/7 en vakblad Blauw. Dit doet hij heel deskundig en met veel enthousiasme. Hij zoekt de verbinding en hoewel wij vaak op het allerlaatste moment aanleveren, is het stipt op tijd klaar! Mark is iemand die zich altijd flexibel opstelt, meedenkt en goed werk levert. Dat maakt de samenwerking erg prettig en neemt stress weg als we weer eens laatste moment werk hebben."

Saskia van Rossum - Senior vormgever Korpsmedia

"Mark kan het licht aanzetten in foto’s, de zon laten schijnen waar het eerst grijs was, bewerkingen uitvoeren waarvan je dacht dat ze onmogelijk waren. Uiteindelijk zorgt hij ervoor dat beeld optimaal tot z’n recht komt in drukwerk en helpt daardoor mee de uitstraling van een magazine naar een hoger niveau te tillen. Daarom schakel ik al meer dan tien jaar Mark in waar het kan."

Martin Raven - redactionele vormgeving & art direction

"Mark is ervaren in een complex Unilever/Knorr project, waar hij tientallen food shots kwalitatief naar een hoogstaand eindbeeld kon beeldbewerken. Daarnaast is Mark een zeer flexibele en sympathieke persoonlijkheid om zaken mee te doen!"

Merit Veldman

bottom of page